Web Analytics Made Easy - Statcounter

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با تحقیق و تفحص از عملکرد شرکت سیاحتی علیصدر همدان موافقت کردند.

به گزارش برنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی روز سه شنبه(۵ بهمن ماه) بررسی تقاضای تحقیق و تفحص از عملکرد شرکت سیاحتی علی صدر همدان  در دستور کار صحن علنی مجلس قرار گرفت.

فتح الله توسلی نماینده مردم بهار و کبودر آهنگ در مجلس شورای اسلامی به عنوان طراح این تحقیق و تفحص از عملکرد شرکت سیاحتی علیصدر همدان انتقاد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در پایان نمایندگان با ۱۶۷ رای موافق با تحقیق و تفحص از غارعلیصدر همدان موافقت کردند.

در متن گزارش تقاضای تحقیق و تفحص از غارعلیصدر همدان آمده است: غار علیصدر به عنوان یک موهبت الهی و یک ظرفیت بررگ و مهم توریستی در شهرستان کبودراهنگ واقع شده است و سالیانه میزبان صدها هزار گردشگر داخلی و خارجی است چنانکه قبل از کرونا ۶۰۰ هزار نفر از این غار بازدید کردند.

 در ادامه این گزارش آمده است: این غار با ده‌ها میلیارد تومان درآمد به عنوان یک فرصت طلایی برای توسعه منطقه محسوب می‌شود و بر اساس آمار و اطلاعات موجود درآمد این غار در پنج سال گذشته علیرغم کرونا ۱۲۵ میلیارد تومان بوده است. علاوه بر اینکه صدها میلیارد تومان از طریق املاک اطراف غار که اجاره داده می شود درآمد کسب می‌شود.

در ادامه این متن آمده است: علیرغم این همه درآمد، اداره کل میراث فرهنگی استان همدان این غار را به ۸۰۰ میلیون تومان در سال به شرکت سیاحتی علیصدر اجاره داده است. ضمن اینکه شرکت سیاحتی علیصدر اخیرا توسط دیوان محاسبات به دلیل عدم پرداخت حقوق دولتی به پرداخت ۱۷ میلیارد تومان محکوم شده که حکم در مرحله اجراست.

در این متن تحقیق و تفحص تاکید شده است: از سوی دیگر کارگران زحمتکش غار که سالیان سال است در شرایط نامطوب و سخت مشغول فعالیت هستند با حداقل حقوق مواجه بوده و ده‌ها نفر از آنها اخراج شده‌اند یا قراردادهای ناعادلانه با آنها منعقد شده و تاکنون شاهد تجمعات مختلف از سوی کارگران بوده‌ایم که آخرین آن اوایل هفته جاری شهریور ۱۴۰۰ در مقابل استانداری همدان بوده است.

در متن تحقیق و تفحص یادآور شد: وضعیت حقوق‌های دریافتی اعضای هیات مدیره، مدیران دفتر مرکزی شرکت، قراردادها و نحوه استخدام‌ها، هزینه‌ها ودرآمدها، کمک‌های شرکت سیاحتی به افراد و نهادها و ادارات، نوع و نقش استانداری  و ...همچنان در هاله‌ای ازابهام قراردارد. اگر درآمد متوسط سالیانه این شرکت را سالیانه ۲۵ میلیاردتومان درنظر بگیریم این شرکت فقط در ۱۰ سال گذشته ۲۵۰ میلیارد تومان درآمد داشته است و مشخص نیست با این همه درآمد چرا اکنون قادر به تامین حقوق کارگران خود نیست و پس اندازی هم برای شرایط امروز ندارد و کارگران را به بیمه بیکاری معرفی نموده وغار را تعطیل کرده‌اند.  

در ادامه این متن آمده است: همه ساله و تقریبا هرماه شاهد تصادفات منجر فوت در مسیرهای منتهی به غار هستیم که به شدت حادثه خیز هستنددر حالی که این امکان وجود دارد با درآمدهای غار حداقل مانع مرگ ده‌ها نفر شد یا حداقل امکانات مناسب در اطراف غار ایجاد کرده است.

در این متن خاطرنشان شد: این موارد و مسائل مهم دیگر ضرورت تحقیق و تفحص از عملکرد، مدیریت درآمد و هزینه و سایر مسائل مرتبط با غار علیصدر را ضروری ساخته است لذا در راستای احقاق حقوق مردم و انجام وظایف نمایندگی درخواست تحقیق وتفحص از غار علیصدر در سه دهه گذشته  امری ضروری است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جلسه علنی حقوق مجلس شورای اسلامی نمایندگان مجلس شورای اسلامی همدان تحقیق و تفحص از عملکرد شرکت سیاحتی علیصدر میلیارد تومان علیصدر همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۲۴۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ۳۰۴ میلیارد اعتبار برای پروژه جهاد آبرسانی همدان

ایسنا/همدان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان از پیشرفت ۷۷ درصدی گام نخست پروژه جهاد آبرسانی در استان خبر داد و گفت: از ابتدای شروع این پروژه در اسفندماه ۱۴۰۱ تا الان ۳۰۴ میلیارد تومان اعتبار به طرح جهاد آبرسانی همدان اختصاص پیدا کرده و پیشرفت فیزیکی ما بیش از میانگین کشوری است.

فرهاد بختیاری‌فر اظهار کرد: آبرسانی به ۱۶۰ روستا در گام اول هدف‌گذاری شده و برنامه‌ریزی‌های لازم برای بهره‌برداری از پروژه‌های آبرسانی روستایی استان در حال انجام است تا بتوانیم مشکل آب شرب روستاهای دارای تنش آبی را در کمترین زمان ممکن حل کنیم.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان همدان، بختیاری‌فر با اشاره به تخصیص ۳۰۴ میلیارد تومان اعتبار برای پروژه جهاد آبرسانی استان مطرح کرد: ۵۰۹ میلیارد تومان برای گام نخست این پروژه در نظر گرفته شده و پیگیر جذب منابع هستیم تا رونق و جهشی در پروژه‌های آبرسانی استان داشته باشیم.

وی با بیان اینکه تا قبل از فصل تابستان باید برنامه‌ریزی‌های لازم برای تأمین پایدار آب در استان انجام شود، تصریح کرد: با توجه به وضعیت منابع آبی استان و تجربیاتی که از تنش آبی در سال‌های گذشته داشتیم، آب برای ما موضوع مهمی است و از تمام ظرفیت خود برای تأمین آب پایدار ساکنان روستاها و شهرهای استان استفاده می‌کنیم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان افزود: آبرسانی روستایی یکی از طرح‌های مهم دولت سیزدهم است که با توجه به اهمیت موضوع آب مورد توجه قرار گرفته و دولت سیزدهم عزم جدی برای سیراب کردن همه روستانشینان دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیکر ۵ شهید دفاع مقدس در منطقه عملیاتی والفجر یک تفحص شد
  • کشف پیکر مطهر ۸ شهید دوران دفاع مقدس در شلمچه +فیلم
  • ضبط برنامه تلویزیونی نامزد‌های انتخابات میان دوره‌ای مجلس
  • کشف پیکر مطهر پنج شهید دیگر در دهلران
  • پله‌نوردان بیشتر عمر می‌کنند | متخصصان از تاثیرات شگرف این فعالیت ورزشی بر سلامت می‌گویند
  • مشکل تأمین برق ناشی از ناترازی درآمد و هزینه‌های شرکت برق است
  • آموزش اتوماسیون صنعتی به صورتی تخصصی و عملی
  • تخصیص ۳۰۴ میلیارد اعتبار برای پروژه جهاد آبرسانی همدان
  • هوجیچا ؛ از چای سبز برشته شده ژاپنی تا تقویت عملکرد شناختی!
  • استقرار شعب ویژه برای رسیدگی به تخلفات انتخاباتی در مرحله دوم انتخابات مجلس