Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا علیرضا قاسمی فرزاد در جمع نیروهای کاری غارعلیصدر با تبریک اعیاد شعبانیه اظهار داشت: به دنبال شیوع ویروس کرونا بیشتر اماکن و مراکز گردشگری از جمله غارعلیصدر تعطیل شدند بنابراین نه تنها این مکان درآمدی در این مدت نداشته است بلکه هزینه های صورت گرفت که زیان انباشته محسوب می شود.

وی افزود: علت طرح تحقیق و تفحص از غارعلیصدر این است که درآمد کسب شده از غارعلیصدر صرف هزینه ها شده و حقوق دولتی پرداخت نشده است و طبق آخرین بررسی های صورت گرفته مجموعه علیصدر ۱۷ میلیارد تومان به دولت بدهکار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بالاترین مقام اجرایی استان همدان بیان کرد: پرداخت نکردن حقوق دولتی توسط مجموعه غارعلیصدر سبب انفصال از خدمت شماری از مدیران فعال در این مجموعه شده است و مسئولتی به این افراد داده نمی شود.

قاسمی فرزاد ادامه داد: دیوان محاسبات در حال بررسی دیون دولتی غارعلیصدر است بنابراین احتمال افزایش رقم ۱۷ میلیارد تومان بدهی این مجموعه بسیار زیاد است.

وی با بیان اینکه مدیریت منابع انسانی در گذشته به خوبی انجام نشده و همه درآمدها هزینه شده است با این وجود علاقه مند به ساماندهی نیروی کاری فعال در این مجموعه و تعیین تکلیف نیروهایی که هم اینک بیکارند هستیم.

استاندار همدان گفت: شهرستان کبودرآهنگ از نظر رنگ بندی در وضعیت نارنجی کرونایی قرار دارد و با توجه به مصوبه ستاد کرونا از ۵۰ درصد ظرفیت این مجموعه می توان بهره گرفت.

قاسمی فرزاد از نیروهای بیکار این مجموعه خواست با صبر و تحمل منتظر فروکش کردن کرونا، افزایش شمار بازدید کنندگان از غار علیصدر، پذیرش گردشگر در هتل و رونق دوباره این مجموعه و بازگشت مجدد به فعالیت باشند.

وی اظهار داشت: از مدیران مجموعه علیصدر خواسته شده بر اساس میزان جذب مسافر و بازدید کننده به تدریج نسبت به افزایش پرسنل و به کار گرفتن مجدد آنها اقدام کنند.

استاندار همدان از نیروهای بومی این منطقه که در غارعلیصدر فعال هستند خواست تنها به فکر کار در این مجموعه نباشند بلکه از فضای گردشگری ایجاد شده توسط غارعلیصدر برای ایجاد درآمد پایدار و راه اندازی خانه های بوم گردی، مشاغل جانبی و صنایع دستی استفاده کنند. 

به گزارش ایرنا، علیصدر تنها غار تالابی ایران و از معدود غارهای آبی و بزرگ‌ترین غار آبی جهان در ۷۵ کیلومتری شهر همدان واقع در ارتفاعات ساری قیه نزدیک روستای علی‌صدر شهرستان کبودراهنگ در استان همدان واقع شده‌ است. 

مجموعه گردشگری علیصدر که از اسفند ۹۹ به دلیل شرایط خاص کرونا تعطیل بود، اوایل تیرماه جاری فعالیت دوباره خود را با مجوز ستاد کرونا آغاز کرد که این بازگشایی خیلی دوام نداشت و دوباره با محدودیت های سراسری اواخر مرداد تعطیل و پس از گذشت آن و بازگشایی دوباره با مصوبه ستاد کرونا در روز هشتم شهریور تعطیل شد.

غار علیصدر امروز پنجشنبه ۱۶ اسفند و در آستانه سال جدید با پیگیری های استاندار همدان بازگشایی شد.

برچسب‌ها غار عليصدر استانداری همدان علیرضا قاسمی فرزاد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: غار عليصدر استانداری همدان علیرضا قاسمی فرزاد غار عليصدر استانداری همدان علیرضا قاسمی فرزاد استاندار همدان قاسمی فرزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۱۶۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسیدگی به مشکلات حقوقی ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان

به گزارش خبرگزاری مهر، علی دهقانی بیان کرد: نام سال با تدبیر رهبر معظم انقلاب به نام جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری شده است و همه باید با استفاده از تمامی ظرفیت‌ها و امکانات برای تحقق این شعار و راهبرد مهم تلاش کنیم.

وی با اشاره به اهمیت تولید و نقش آن در رونق اشتغال در خوزستان اظهار کرد: حمایت از تولید همواره مورد تأکید مقام معظم رهبری و از سیاست‌های کلان قوه قضائیه است، لذا بر همین مبنا، دادگستری استان همچون سنوات گذشته با عزم جدی برای حمایت قضائی از تولید در فرایندهای قانونی ورود پیدا خواهد کرد.

وی بیان کرد: ارتباط و تعامل بین ستاد پیگیری اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و ستاد تسهیل و رفع موانع تولید باید همچنان اولویت کار مسؤولان خوزستان در سال جاری قرار گرفته به نحوی که شاهد رفع موانع تولید و گسترش تولید در واحدهای تولیدی استان باشیم.

دهقانی با بیان اینکه خوزستان ظرفیت بالایی در زمینه تولید و اشتغال دارد و نباید اجازه داد مشکلات مانع شکوفایی اقتصادی در این استان شود، نشان کرد: انتظار ما این است که دستگاه‌های اجرایی در راستای تحقق شعار سال از تمام ظرفیت خود برای حمایت از تولید استفاده کنند.

وی گفت: در سال گذشته در راستای تحقق شعار سال ۱۴۰۲ مهار تورم، رشد تولید، با ورود به موقع دادگستری و حمایت‌های قضائی ستاد پیگیری اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در رسیدگی به مشکلات حقوقی ۲۶۲ واحد تولیدی استان، ۲۶ هزار و ۳۴۲ نفر کارگر خوزستانی به کار بازگشتند و یا از اخراج آن‌ها جلوگیری شد.

کد خبر 6088966

دیگر خبرها

  • سرزده‌های استاندار جدید لرستان از ادارات
  • استاندار همدان: هدف اصلی دشمنان جوانان هستند
  • دولت سیزدهم از سرمایه‌گذاران حمایت می‌کند
  • دغدغه کارگران روی میز مسئولان قزوین
  • درخواست رانندگان برای رسیدگی به جاده باریک و خطرناک نشتیفان - قائن + فیلم
  • کمترین تنش کارگری سال گذشته استان، مربوط به شهرستان کرمان
  • استقرار شعب ویژه برای رسیدگی به تخلفات انتخاباتی در مرحله دوم انتخابات مجلس
  • نهضت بازگشت به مساجد، به عنوان مهمترین پایگاه رسیدگی به مشکلات مردم
  • رسیدگی قضایی به مشکلات ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان
  • رسیدگی به مشکلات حقوقی ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان