Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@21:41:05 GMT

۲۶ هزار گردشگر از غار علیصدر در استان همدان دیدن کردند

تاریخ انتشار: ۶ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۶۵۰۸۴۳

۲۶ هزار گردشگر از غار علیصدر در استان همدان دیدن کردند

به گزارش روز شنبه ایرنا از روابط عمومی شرکت سیاحتی علیصدر، «علی‌محمد عنایتی‌اکمل» با اشاره به اینکه با پیگیری‌های استاندار همدان، غار علیصدر از ۲۶ اسفند و پس از ۲ سال تعطیلی به دلیل همه‌گیری ویروس کرونا برای حضور گردشگران نوروزی، بازگشایی شد افزود: حضور گردشگران و استقبال مسافران از غار علیصدر در طول چند روز گذشته بی نظیر بود و خدمات مطلوبی به بازدیدکنندگان ارائه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ساعات بازدید از غار را ۸ صبح تا ۱۸ عصر اعلام کرد و اظهار داشت: با توجه به استقبال خوب مسافران نوروزی و برای رفاه حال آنها در برخی روزها تا ساعت ۱۱ شب نیز میزبان مسافران بودیم.

وی با اشاره به اینکه در نوروز امسال قیمت بلیت غار برای گردشگران ایرانی ۱۰۰ هزار تومان و برای گردشگران خارجی ۴۰۰ هزار تومان در نظر گرفته شده خاطر نشان کرد: تمامی پروتکل‌های بهداشتی و دستورالعمل‌های ستاد ملی کرونا در پذیرش مهمانان و مسافران غار علیصدر رعایت می شود.

عنایتی‌اکمل با اشاره به اینکه باز شدن غار علیصدر باعث شده تا گردشگری در استان همدان پس از ۲ سال رونق بگیرد ابراز امیدواری کرد که با حمایت‌های مدیران کشوری و استانی شاهد سالی پر از خیر و برکت برای گردشگری استان باشیم و مشکلات غار علیصدر به حداقل برسد.

مدیرعامل شرکت سیاحتی علیصدر توجه به تبلیغات و اطلاع‌رسانی در حوزه گردشگری را مهم دانست و گفت: استان همدان ظرفیت‌های بسیاری برای معرفی دارد که با برنامه‌ریزی صحیح و تبلیغات هدفمند می‌توان سالانه شاهد حضور صدها هزار گردشگر داخلی و خارجی در استان بود.

به گزارش ایرنا، غار علیصدر به عنوان شگفت انگیزترین غار آبی جهان، تنها غار تالابی کشور به شمار می رود و بر اساس تحقیقات کارشناسان مطرح زمین شناسی دنیا یکی از بی نظیر ترین و بزرگ ترین غارهای آبی جهان است که شکل گیری آن به دوره ژوراسیک دوره دوم زمین شناسی بر می‌گردد.

غار علیصدر در سال های ۱۳۴۱ و ۱۳۴۲ توسط تعدادی از کوه نوردان و غار نوردان گروه سینای همدان شناسایی شد و قایقرانی در این غار با وسایل ابتدایی در سال ۴۶ به همت دست اندرکاران امر تعریض دهانه غار امکان پذیر شد.

نام این غار برگرفته از نام روستای علیصدر است که طی سالیان گذشته علی سد و علی سرد نیز گفته می شده است.

استان همدان با بیش از یک هزارو ۸۰۰  اثر تاریخی طبیعی همواره پذیرای گردشگران داخلی و خارجی است.

آرامگاه بوعلی سینا، آرامگاه باباطاهر، تپه هگمتانه و گنبد علویان، حمام حاج آقا تراب نهاوند، خانه لطفعلیان ملایر، خانه مسعودی و آرامگاه میررضی الدین آرتیمانی و بقعه حیقوق نبی (ع) از مهمترین آثار تاریخی و باستانی این استان است که همه ساله مورد بازدید گردشگران نوروزی قرار گرفته است.

سنگ نوشته های گنج نامه، کلیساهای آنجلی و گریگوری، حمام قلعه، کاروانسرای صفوی، آب انبارها، خانه های قدیمی و باغ نظری در همدان از دیگر آثار تاریخی مورد توجه گردشگران نوروزی استان همدان است.

برچسب‌ها غار عليصدر نوروز 1401 شهر همدان آرامگاه بوعلی سینا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: غار عليصدر نوروز 1401 شهر همدان غار عليصدر نوروز 1401 شهر همدان آرامگاه بوعلی سینا استان همدان غار علیصدر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۵۰۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو بنای همشکل در ایران و ترکمنستان را بشناسید

به گزارش خبرنگار مهر، دو بنای تاریخی در دو شهر و دو کشور هستند که شباهت زیادی دارند معماری دو بنا یکی در ترکمنستان و دیگری در شهر زنجان کشور ایران یکی از دهها ویژگی مشترک معماری، هنر و فرهنگی بین این دو کشور است.

آرامگاه سلطان احمد سنجر در شهر مرو کشور ترکمنستان واقع شده است این آرامگاه ۲۷ متر بلندی دارد و طول و عرض آن ۱۷ متر است. دیوارهای آن هم ۱۴ متر بلندی دارد ولی درون آن هیچ تزئیناتی ندارد. این آرامگاه یکی از بزرگترین مقبره‌های سلجوقی بوده و یک گنبد آبی با آجر لعاب هم داشته است. در کنارش مسجد و قصر و حیاط هم وجود داشته است.

در شهر زنجان نیز بزرگ‌ترین، قدیمی‌ترین، باشکوه‌ترین گنبد یا آرامگاه سلطان محمد خدابنده (اولجایتو) هشتمین سلطان مغول وجود دارد. این بنا اولین گنبد بزرگ آجری جهان است و ۴۸ متر ارتفاع دارد. گنبد از کاشی‌های فیروزه‌ای رنگ پوشیده و سقف داخل آن بالا با گچ‌بری‌ها و آجرهای رنگارنگ تزئین شده است.

هر دو بنا آرامگاه هستند. یکی مقبره هشتمین سلطان مغول در زنجان و دیگری نهمین سلطان امپراتوری سلجوقی در مرو. هر دو در فهرست میراث جهانی یونسکو ثبت شده‌اند.

بنای گنبد سلطانیه با الهام از معماری مقبره سلطان سنجر سلجوقی در دوره ایلخانی ساخته شده است. با این تفاوت که مقبره سلطان سنجر دارای پلان مربع است در حالی که سلطانیه هشت ضلعی ساخته شده است.

مقبره سلطان سنجر سلجوقی فارغ از تزئینات است اما گنبد سلطانیه با کتیبه‌ها و نقوش هندسی مختلف آراسته شده است.

همچنین هر دو بنا گنبد دو پوسته آجری دارند، در نمای بیرونی دو بنا نیز شباهت‌هایی دیده می‌شود.

کد خبر 6089699 فاطمه کریمی

دیگر خبرها

  • لزوم استفاده از شیوه‌های نوین در جذب گردشگر
  • فال محمدرضا پهلوی هنگام افتتاح آرامگاه جدید سعدی | تصویر
  • دو بنای همشکل در ایران و ترکمنستان را بشناسید
  • فیلم| وقتی خاخام‌های اسرائیلی از دیدن بقایای موشک ایران شگفت‌زده شدند
  • امدادرسانی به گردشگر گرفتار در پل خدا آفرین بازفت
  • دردسرهای نخستین شهر جهان که ورود به آن پولی شد!
  • ۷۰ هزار نفر از موزه‌های حرم مطهر رضوی دیدن کردند
  • جذب ۵۰۰ هزار گردشگر به چشمه مرغاب
  • آرامگاه فردوسی از جاذبه‌های پربازدید و دیدنی مشهد
  • پاپیروس دو هزار ساله‌ای که احتمالا راز «آرامگاه افلاطون» را فاش می‌کند (+عکس)