Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ در مجلس شورای اسلامی به تشریح ابعاد جدیدی از اتفاقات غار علیصدر در استان همدان پرداخت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، فتح الله توسلی بعد‌ازظهر امروز در جمع اصحاب درباره آخرین روند مسئله تحقیق و تفحص از غارعلیصدر اظهار داشت: غار علیصدر پیشتر باید طبق رای دیوان محاسبات 39 میلیارد تومان به خزانه واریز می‌کرد که این‌ مبلغ با اعتراض به حکم به 17 میلیارد کاهش یافت مبلغی که هنوز پرداخت نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توسلی با اشاره به اینکه اتفافات عجیب و غریب دیگری در غار افتاده که باید پیگیری شود مطرح کرد: شرکت علیصدر با هدف ایجاد منطقه گردشگری در منطقه غار علیصدر و سراب تشکیل شد که در طول این مدت نه تنها غار سراب به کلی فراموش شد بلکه 240 هکتار زمین گرفته شده برای توسعه غار علیصدر بدون استفاده مانده و دارد خاک می‌خورد.

وی با بیان این‌که‌ مجموعه علیصدر به جای ایجاد زیرساخت و دیگر نیازهای مورد نیاز غار، در تپه عباس‌آباد 34 خانه ویلا ایجاد کرده و پس از آن نیز در تله‌کابین سرمایه‌گذاری کرد عنوان کرد: با همان پول مجموعه علیصدر می‌توانست مسیر کبودراهنگ ـ علیصدر را آسفالت کند اما این کار را نکرد.

نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ با اعلام اینکه در ایام عید به دلیل مشکلات موجود در غار 700 گردشگر برگشتند اظهار داشت: این پول‌هایی که در این غار به دست‌ آمده الان کجاست؟ برجی است که برخی آقایان در فلان منطقه زده‌اند.

وی ادامه داد: ما می‌گوییم مسئولان غار بگویند چه قدر درآمد و چقدر خرج کرد داشته اند یا اینکه پاسخ دهند چرا حقوق کارگران با تاخیر پرداخت می‌شود آن هم وقتی تنها از 26 اسفند تا 13 فروردین 9 تا 10 میلیارد تومان درآمد داشته است.

غارنوردی 7 هزار مسافر در غار علیصدر اعضای هیئت رئیسه تفحص از مرکز گردشگری غار علیصدر مشخص شدند غار علیصدر همدان پس از 2 سال تعطیلی دوباره بازگشایی شد

توسلی گفت: هدف ما از تحقیق و تفحص غاری که 140 میلیون سال قدمت دارد این بوده که بدانیم مجموعه چگونه مدیریت شده است که الان به چنین جایی رسیده است؟ ما ظرفیتی به این بزرگی داریم که در دنیا بی نظیر است با این وجود وضعیت درآمدزایی آن اینگونه است.

وی افزود: باید این مجموعه را به مزایده بگذارند تا هر شرکتی که می تواند توسعه منطقه را محقق سازد فعالیت کند علاوه بر این ما نمی‌خواهیم این مجموعه بزرگ توریستی حیات خلوت کسی شود بلکه باید قانونی اداره شود.

این نماینده مجلس ادامه داد: در حال حاضر دو گروه از دیوان محاسبات 10 روز است که در استان مستقر شده و در حال مطالعه اسناد هستتد علاوه بر این تیم ثبت اسناد و املاک، اطلاعات و یک تیم حقوقی دیگر هم مسائل را بررسی می‌کنند.

توسلی در بخش دیگری از سخنان خود درباره نیروگاه شهید مفتح و اقدامات انجام شده برای کاهش آسیب های این مجموعه گفت: در دیداری که با وزیر نیرو داشتیم گفتیم بر اساس مطالعات ناکافی و جانمایی غلط نیروگاهی ایجاد شده که آب منطقه را استفاده کرده و این چالش ها را به وجود آورده است در حالی که در دنیا احداث چنین نیروگاه هایی در مناطقی که دسترسی به آب پایدار دارند، اتفاق می‌افتد.

وی بیان کرد: با احداث این نیروگاه در کبودرآهنگ نزدیک به 500 میلیون مترمکعب آب استفاده شده که همین امر سبب بروز فروچاله شده است از طرفی زمین‌های کشاورزی مردم از بین رفته و آسیب های ایجاد شده که مانع از فعالیت سرمایه گذار در منطقه می‌شود چرا که فرد هنگام مراجعه به بانک باید بیمه فروچاله ارائه دهد.

این مقام مسئول با این توضیح که استفاده از سوخت مازوت توسط نیروگاه از دیگر مشکلاتی است که با وجود ارسال پساب به آنجا باز هم مشکلاتی را برای مردم ایجاد کرده است مطرح کرد: طرح استفاده از ظرفیت های تولید انرژی در دو شهرستان‌ بهار و کبودرآهنگ توسط مرکز پژوهش های مجلس انجام شده که ما آن گزارش را به وزارتخانه ارسال کردیم، آنها نیز بررسی کردند که نتیجه آن انعقاد تفاهم نامه برای ایجاد نیروگاه‌های مختلف چند مگاواتی در منطقه است.

وی با اشاره به اینکه زمین های دیم منطقه سوخته است اظهار داشت: از وزارت نیرو خواستیم به افرادی که می‌توانند پشت بام خانه هایشان را در اختیار بگذارند تا پنل خورشیدی روی آنها نصب شود هزینه ای را بپردازد که وزارت نیرو هم پذیرفته است. 

توسلی درباره تاثیر ارائه آمارهای غلط از وضعیت استان همدان به وزارتخانه ها و تاثیر آن در اختصاص بودجه گفت: در دولت های قبلی آمار و اطلاعات غلطی درباره بیکاری استان و دیگر نیازها داده شده به همین دلیل سازمان برنامه و بودجه اعتباری به ما اختصاص نمی‌دهد و می گوید وضع شما خوب است.

نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ در مجلس با بیان اینکه کبودرآهنگ نیاز به بیمارستان داشته هرچند بیمارستان کنونی نیز نیاز به اورژانس و انبار دارو دارد ادامه داد: 7 و نیم میلیارد برای ساخت اورژانس، 2 میلیارد تومان برای انبار دارویی بیمارستان و یک و نیم میلیارد نیز برای کمک به مراکز بهداشت و درمان روستاهای شهرستان جذب کرده ایم.

وی با اعلام اینکه موافقت احداث بیمارستان 300 تختخوابی در کبودرآهنگ اخذ شده است افزود: مطالعات ایجاد سه راه مهم و استراتژیک شهرستان کبودراهنگ از جمله مسیر کبودرآهنگ- سوباشی و کبودرآهنگ- قیدار نیز انجام و اقدامات لازم برای احداث آن شده است.

توسلی در پاسخ به سئوالی مبنی بر دخالت وی در انتصابات به ویژه انتخاب فرمانداری کبودراهنگ مطرح کرد: من برای خودم مبانی  دارم که به آن عمل می‌کنم مانند اینکه رهبری فرمودند شرط مدیریت در کشور طهارت اقتصادی است یعنی اگر کسی طهارت اقتصادی نداشته باشد نمی‌تواند منصوب شود.

وی افزود: درباره انتخاب فرماندار کبودراهنگ نیز هر دو گزینه مطرح شده از دوستان من هستند و مخالفتی با آنها ندارند فقط می‌گویم فرد انتخابی باید توانمند باشد بتواند منطقه را نجات دهد و اعتبارات جذب شده را نیز به درستی مصرف کند.

این مقام مسئول با بیان اینکه در انتخابات هم طیف راست هم طیف چپ ما را می‌زدند اما ما به لطف خدا رای آوردیم ادامه داد: صحبت رهبری برای ما حجت است بنابراین دخالتی در انتصابات نکرده و نمی‌کنم اما در بخش نظارت‌ها کارم را انجام می‌دهم.

نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود با قدردانی از اصحاب رسانه با بیان اینکه اگر رسانه آزاد و مستقل در کشوری باشد آن کشور حتما رشد می‌کند اظهار داشت: رسانه مستقل ملاحظه مسائل فردی و حزبی را نکرده و آنچه که هست را بیان می‌کند.

وی افزود: از جمله نقدهایی که به برخی همکاران در رسانه داشتیم این بود که درباره برخی مشکلات مردم سکوت کرده‌اند در حالی که ما ضمن بیان خدمات، باید مشکلات را نیز بگوییم.

نماینده بهار و کبودراهنگ در مجلس شورای اسلامی با این توضیح که به عنوان یک نماینده آمادگی کامل دارم برای رفع مشکلات شما اصحاب رسانه اقدامات لازم را انجام دهدم گفت: طرحی را نوشته و به من دهید تا آن را به مجلس ببرم و در کمیسیون های مربوطه پیگیری کنم.

وی با اشاره به اینکه فضای عمومی ارتباطات جهانی و رسانه ها تغییر کرده است ادامه داد: فضای مجازی بخشی از جایگاه رسانه ها در جامعه را گرفته و همین مسئله بر جایگاه رسانه تاثیر گذاشته است. 

انتهای پیام/742/ن

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ غار علیصدر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۹۹۵۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد

نرسی قربان کارشناس انرژی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه ایران یکی از بزرگترین ذخایر گازی را دارا است، گفت: ایران از لحاظ تئوری می‌تواند به هاب انرژی تبدیل شود و سال‌های سال در رابطه با آن صحبت شده است زیرا ایران یکی از بزرگترین ذخایر گازی جهان را دارا است.

وی ادامه داد: ایران از لحاظ جغرافیایی در منطقه‌ای قرار دارد که به چندین کشور مختلف راه دارد؛ اعم از کشورهایی که گاز دارند به همین جهت همواره بر سر این موضوع بحث بوده که ایران بتواند ایران گاز را از کشورهایی نظیر ترکمنستان که گاز دارند دریافت و به ترکیه، هند و.... بدهد که به دلیل تحریم‌ها مکان پذیر نبود.

به گفته این کارشناس انرژی تولید انرژی در کشور ما کم نیست، بلکه مصرف انرژی در کشور ما بسیار بالاست.

وی ادامه داد: برای به تعادل رسیدن تولید و مصرف باید تولید گاز افزایش پیدا کند زیرا گاز در سبد کشور ما سهم ۷۰ درصدی دارد و اگر بخواهیم تولید گاز را افزایش دهیم که برای تولید برق و سایر مصارف را پاسخگو باشد مستلزم سرمایه گذاری بیشتر است که مقدار آن بسیار بالاست و به گفته وزیر نفت ۲۰۰ میلیارد دلار برای سرمایه گذاری نیاز داریم.

به گفته قربان در صورتی که سرمایه گذاری صورت بگیرد باید سرمایه گذاری خارجی باشد تا پاسخگوی نیاز ما باشد.

قربان در رابطه با راهکارهای بهینه سازی مصرف، خاطر نشان کرد: راه کارهای مختلفی در این زمینه در نظر گرفته شده است که یکی از آنها قیمت گذاری است به گونه‌ای که قیمت انرژی را به جایی برسانند که صرفه‌جویی در آن بسیار جذاب شود که به علت مسائل سیاسی چنین امکانی وجود ندارد

وی ادامه داد: راه کارهای دیگری نظیر سرمایه گذاری وجود دارد و بهینه سازی به طوری که در خانه و ادارات حتی کارخانه‌ها سرمایه گذاری صورت بگیرد تا مصرف بهینه باشد و با توجه به اینکه سرمایه گذاری وجود نداشته این نوع از بهینه سازی هم میسر نشده است.

این کارشناس انرژی توضیح داد: سیاست‌های انرژی دولت مرتباً در حال تغییر است و هیچ زمان سیاست واحدی را در دولت‌ها مختلف نداشته‌ایم و همه این موارد دست به دست هم داده تا بهینه سازی به تعویق می‌افتد.

کد خبر 6090017 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • ۵۵۵ میلیارد ریال در صنعت برق میامی سرمایه‌گذاری شد
  • قصه عبرت آموز یک دزد!
  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • ذخیره‌سازی بیش از ۳ میلیون مترمکعب رواناب در سد‌های خراسان جنوبی
  • ◄ روش ابطال کارت هوشمند رانندگان کامیون اعلام شد+ سند
  • ◄ بانوی مهمانداری که رئیس هواپیمایی ژاپن شد!
  • ایران به هاب ترانزیت داده نزدیک می‌شود؟
  • انتصاب مدیرعامل جدید شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی
  • اعتراف پپ: انتظار نداشتم برای قهرمانی بجنگیم